Zespół i konto
Ustawienia konta i bezpieczeństwo
Zmiana imienia, hasła i języka, wylogowanie z innych urządzeń, wybór powiadomień i usunięcie konta.
SymplysisAI
Ustawienia → Konto
- Imię, zdjęcie i telefon
- Hasło
- Język interfejsu
- Powiadomienia: co dostajesz e-mailem
- Aktywne sesje: wyloguj dowolne inne urządzenie
- Usuń konto
Nie pamiętasz hasła
- 1Na stronie logowania wybierz Nie pamiętasz hasła?
- 2Wpisz e-mail i otwórz link, który wyślemy.
- 3Ustaw nowe hasło.
Zachowaj bezpieczeństwo
- Nigdy nie prosimy na czacie ani e-mailem o hasło, dane karty czy kody jednorazowe.
- Wyloguj sesje, których nie rozpoznajesz, i zmień hasło.
Pytania i odpowiedzi
Czy mogę cofnąć usunięcie konta?
Nie. Usunięcie jest nieodwracalne; jeśli masz wątpliwości, porozmawiaj z nami wcześniej.
Czy ten artykuł był pomocny?
Powiązane artykuły
- Członkowie zespołu, role i uprawnieniaJak zaprosić zespół, miejsca w planach i co dokładnie mogą właściciele, administratorzy, edytorzy, przeglądający i agenci potwierdzeń.
- Polecenia: zapraszaj znajomych i zdobywaj kredytyGdzie jest Twój link, nagroda 10% i bonus 10% dla znajomego, limit miesięczny, plakietki sklepu i program partnerski.
Nadal masz pytania? Zapytaj nas.
Nasz asystent odpowiada od razu w Twoim języku, a osoba z zespołu przejmuje rozmowę, kiedy tylko tego potrzebujesz.